blindfriendly
rss
Köszöntő
Kedves Látogató!

Üdvözlöm honlapomon, köszönöm érdeklődését. A honlapot azzal a céllal készítettük, hogy széleskörű tájékoztatást nyújthassak Önöknek az Európai Parlament magyar képviselőjeként végzett tevékenységemről.

Honlapomon megtalálhatja az általam kiadott
legfrissebb és korábbi sajtóközleményeket, továbbá a rólam megjelent cikkeket, valamint - a Médiatárban - velem készített interjúk hanganyagát. Az oldalról elérhetőek a parlamenti felszólalásaim felvételei és ugyanitt további videóimat is megtekitheti. Mindemellett rendszeres időközönként nyomtatott hírmagazinnal is jelentkezem, melynek összes eddig megjelent számát letöltheti innen.

Az aktualitások mellett igyekszem általánosságban is bemutatni a
munkámat: úgy a jelenlegi európai parlamenti tevékenységemet, mint az Európai Szocialisták Pártjában valamint a Magyar Szocialista Pártban végzett feladataimat. Részletes leírást találhat továbbá a jelenlegi és korábbi kiemelt témáimról, amelyek meghatározzák munkámat. Amennyiben az előző európai parlamenti ciklus során végzett munkám is felkeltette érdeklődését, ajánlom figyelmébe az Európai Parlament archívumát, ha pedig személyesen rólam szeretne bővebben olvasni, javaslom, fussa át az önéletrajzomat.

A honlapon kívül megtalálhat
Twitteren és Facebookon is, nemrégiben pedig blogot indítottam, mert szükségesnek tartottam egy olyan interaktív fórum létrehozását, ahol hosszabban, és a hivatalos kommunikációnál közvetlenebb stílusban oszthatom meg gondolataimat az európai ügyekről. Fényképeimet a Flickr képmegosztó oldalon, videóimat pedig YouTube csatornámon is megtalálhatja. Remélem, hogy ezeken a fórumokon is találkozhatunk.

Bízom benne, hogy honlapom hasznosnak fog bizonyulni az Ön számára. Ha azonban további kérdések merülnek fel, várom megkeresését
elérhetőségeim valamelyikén.

Kellemes böngészést kívánok!

dr. Gurmai Zita
Európai parlamenti képviselő
 
Oldal nyomtatása